O önemli zirveye katılan tek Rektör Alişarlı oldu

O önemli zirveye katılan tek Rektör Alişarlı oldu O önemli zirveye katılan tek Rektör Alişarlı oldu
A- A+

9-10-11 Eylül tarihleri arasında Taşkesti beldesinde bulunan Sarot Termal tesislerinde, Millî Görüş Platformu üyelerinin katılımıyla "İslam Toplumu Milli Görüş Zirvesi" gerçekleştirildi.

Programa Milli Görüşün önemli isimlerinden geçmiş dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Konya YRP Milletvekili Ali Yüksel, İslam Toplumu Millî Görüş Genel Başkanı Kemal Ergün ve 130 kadar platform üyesi katıldı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ise bu önemli zirveye davet edilen ve katılan tek Üniversite Rektörü olarak tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Alişarlı’nın; yayınladığı makaleler mi, yaptığı bilimsel araştırmalar mı veya Rektör olduğu günden bu yana Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni hızla üniversiteler liginde son sıralara doğru indirmesi mi bu önemli zirveye davet edilmesine etken olduğu bilinmiyor. 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesini bu seviyeye gelmesinde büyük katkısı olan Genel Sekreter İhsan Ağcan da Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı, binlerce bilim insanın katılmak için bilimsel ve akademik çalışma yaptıkları bu önemli zirvede yalnız bırakmadı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler